Προσφορές
Λογότυπo του ΕΣΠΑ

Online Ηλεκτρονική τιμολόγηση

✔ Καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σου για την έκδοση παραστατικών.
Μέσω της εφαρμογής μας μπορείτε να εκδίδεται παραστατικά όπως Τιμολόγια Πώλησης, Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών κ.α.

✔ Έχεις πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεσαι.
Δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου το χειρόγραφο μπλοκ. Μπορείς να συνδέσεις από το υπολογιστή, laptop, tablet η κινητό και να εκδώσεις το παραστατικό. Επίσης, βάσει της καινούριας νομοθεσίας δεν είναι απαραίτητο το παραστατικό να είναι εκτυπωμένο σε χαρτί, και είναι αποδεκτή και η ηλεκτρονική προβολή του σε τυχόν έλεγχο.

✔ Εύκολο και γρήγορο
λειτουργεί σε απλό και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη. Αποθηκεύεις τα σταθερά στοιχεία του παραστατικού όπως την επωνυμία σου, το Logo σου κ.α και έτσι δε χρειάζεται να συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία ξανά και ξανά.

✔ Δωρεάν πλάνο και δωρεάν αναβαθμίσεις
Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να σχεδιάσεις τα παραστατικά σου και κάθε φορά που θα βελτιώνουμε κάτι στην εφαρμογή θα το χρησιμοποιείς χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

✔ Αποθήκευση παραστατικών
Μέσω της εφαρμογής θα μπορείς να αποθηκεύεις στον υπολογιστή σου τα παραστατικά και έτσι δε θα έχεις τον κίνδυνο της απώλειας του χειρόγραφου μπλοκ. Επίσης, κάθε φορά που θα εκδίδεις ένα παραστατικό θα σου έρχεται αντίγραφο στο e-mail.

✔ Μείωσε το κόστος και εξοικονόμησε χρόνο.
Με τη χρήση της εφαρμογής μας, μειώνεται τα κόστη, όπως το κόστος για την αγορά χειρόγραφων μπλοκ και έξοδα ταχυδρομείου, αφού πλέον θα μπορείτε να αποστείλετε τα παραστατικά σας στους πελάτες σας με e-mail.

    Ανέθεσε μας την λογιστική σου υποστήριξη και απόλαυσε τα προνόμια!

    ONLINEΥΠΗΡΕΣΙΕΣ