Προσφορές
Λογότυπo του ΕΣΠΑ

Το γραφείο μας

Η επιχείρηση GAIN office δημιουργήθηκε για να παρέχει υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές και οικονομικές υπηρεσίες. Αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης, έχοντας συνεργασία με πολυάριθμες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχοντας συνήθη αλλά και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Ταυτόχρονα, παρέχει με υπευθυνότητα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες όμως εξασφαλίζουν στον πελάτη και την αντίστοιχη ποιότητα υπηρεσιών. Τέλος, αφουγκράζοντας τις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογένειας, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του οικογενειακού προϋπολογισμού, στοχεύοντας στην ορθότερη διαχείριση των εσόδων μιας οικογένειας. Εισάγει τη συμβουλευτική οικογενειακού προϋπολογισμού ως ένα πολύτιμο εργαλείο για μια επιτυχημένη οικογενειακή οικονομική αυτοδιαχείριση. Το GAIN office μέσα από σύγχρονες μεθόδους στέκεται αρωγός στην προσπάθεια σας για την ανάπτυξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σας και την κάλυψη των προσωπικών και οικογενειακών σας αναγκών.

Ποιοί είμαστε

Γεράσιμος Αγγελετάκης

Λογιστής Α Τάξης - Ασφαλιστικός Πράκτορας, Οικονομολόγος

Δέσποινα Σταμπουλίδου

Ιωάννης Μακρής

Γιατί εμάς

Εμπιστοσύνη

Με την άριστη γνώση μας στη νομοθεσία, την εργασιακή μας εμπειρία και την εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους, μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες με γνώμονα το συμφέρον σας.

Αμεσότητα

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προσφέρουμε την ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση που σας αξίζει και οι υποχρεώσεις σας να ολοκληρώνονται πάντα εμπρόθεσμα και χωρίς καθυστερήσεις.

Επικοινωνία

Προτεραιότητα μας είναι η έγκαιρη ενημέρωση σας για θέματα και αλλαγές που σας αφορούν, ώστε να αποτελέσουμε έναν πολύτιμο συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Έχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να θεωρούμε το Δυναμικό μας το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη, πρόθυμα για δουλειά, με δίψα για μάθηση και με επαρκή ακαδημαϊκά προσόντα για να ενισχύσουν το Γραφείο μας.
Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο Λογιστικό μας Γραφείο, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση: [email protected]
Για όλα τα Βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.