Προσφορές
Λογότυπo του ΕΣΠΑ

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017 η επιχείρηση μας, GAIN office, προχώρησε σε σημαντική συμφωνία συνεργασίας με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» δημιουργώντας Τράπεζα Αίματος.

Σε αυτή την Τράπεζα Αίματος θα έχουν πρόσβαση όλοι οι πελάτες του GAIN office καθώς και οι συγγενείς τους 1ου βαθμού. Η αιμοδοσία είναι πράξη ζωής με τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο. Το αίμα είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος σε κάποιον άλλο που το έχει άμεση ανάγκη. Είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας, είναι ένα δώρο ζωής.
Με την πρωτοβουλία αυτή δείχνουμε εμπράκτως πώς σκοπός της επιχείρησης μας είναι η βοήθεια προς τους πελάτες μας σε στιγμές δύσκολες και σημαντικές για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Σκοπός μας είναι να είμαστε στο πλευρό όλων όσων μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες αλλά και προσφέροντας ένα πραγματικό «φιλί ζωής», μία φιάλη αίμα σε όσους την έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του GAIN office, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε στην Τράπεζα Αίματος μας ή εάν χρειάζεστε άμεσα να σας δωρίσουμε μία φιάλη αίματος.

Τράπεζα Αίματος Ασφαλιστικός Γονέας